84 Adverb til løb

Apalachicola River løber hovedsagelig mod syd, og de sidste 50 km består gennem sumpområder.

Bella er helt rædselsslagen og løber hurtigt, hun kan ud af skoven og hen til sin pickup og hjem.

Her fra løber gaden mod nord, til Plantagevej går tværs.

Hvis en bold bliver grebet, skal eventuelle løbere baserne vende tilbage til den base, som de stod , da bolden blev slået; først da de forsøge at løbe videre, mens griberen kaster bolden tilbage til en medspiller i infield.

Mændene løb ligeledes et obligatorisk program (

For mere komplekse kredsløb løber man imidlertid tør for "smuthuller" af denne art, og bliver det nødvendigt at anvende flere lag i første omgang ved at have printbaner begge sider af pladen.

Herfra løber den direkte nedad siden af nakken, hvor den krydser henover musculus sternocleidomastoideus, hvor den mennesker er synlig igennem huden.

Øerne løb efterhånden ind i en økonomisk krise, især grund af faldende sukkerpriser.

Krydsviklemønsteret reducerer mængden af tråd som løber parallelt.

Fra El Paso løber vejen syd øst langs Rio Grande til Esperanza, hvor den svinger mod øst og forlader floden.

Hendes mormor sendte hende tilbage til Potrero, men da Wilma fortsatte med at løbe hjemmefra, besluttede hendes forældre at lade hende bo gården i et år.

Keele River løber til fra venstre og 100 km oven for Tulita, løber Great Bear River i Mackenzie.

Hvis de løber frit omkring, vil de slagte dyr som mus, kaniner, fugle og katte.

Han løb desuden fjerdeturen for svenskerne, der vandt guld i 4×10 km stafet i suveræn stil, næsten ni minutter foran de finske sølvmedaljevindere.

De britiske skibe var efterhånden løbet tør for ammunition, men trods af at stort set alle strukturerne oven skibet var ødelagt, var skroget stadigt intakt.

Floden løber hovedsageligt nordover og munder ud i Nahe nær Bad Sobernheim.

Af de nordlige floder er Rhinen den længste med sine 1.320 km, hvoraf 865 km løber gennem Tyskland.

I en del af løbet i Brasilien løber floden tæt grænsen til Bolivia før den løber som grænseflod mellem Brasilien og Paraguay.

betød det at ens 133 MHz Pentium pludselig løb med 200 Mhz.

Festivalen er den næststørste i Europa, og billetsalget normalt løber fra 70.000 til 100.000 stykker.

Coopers test er en betegnelse for en fysisk løbetest som i sin oprindelige form måler, hvor langt testpersonen kan løbe 12 minutter.

Således lykkes ikke altid romanernes begyndelser og slutninger, handlingen kan undervejs løbe ind i blindgyder, eller slutningen snuppes for brat af.

Dokumentarfilmen tog fem år at producere, men undervejs i forløbet løb Bendejlloul tør for penge.

Indtil videre i løbet af sæsonen har han spillet i 9 turneringer, og er placeret en 10. plads.

Irving "Irv" Blitzer (John Candy) er en amerikansk bobslædemedaljevinder fra vinter-OL i 1968, der fire år senere i samme konkurrence vandt guld i yderligere to løb.