158 samlokaler til løb

Først løbes der 15 km klassisk stil, følger et ’’pitstop’’, hvor der skiftes ski og derefter afsluttes med 15 km fri stil.

Fra øverst venstre hjørne til nederst højre hjørne løber en flod tværs gennemkortet, der deler kortet op i to sider; blå side og rød side.

A.V. Clubs Brandon Nowalk beskrev temaet episoden som "en anden tråd, der løber hele vejen igennem "Jagged lille Tapestry" er brutal ærlighed."

Hendes bil løb tør for benzin og hun kom for sent til toget til New York.

Han løber den ene meter, men i mellemtiden er skildpadden nået ti centimeter længere.

Begrundelsen var, at bygherrerne løb en særlig risiko, da de selv måtte bygge nogle af husene for at sætte projektet i gang.

Etter reguleringen løber der kun lidt vand i elven.

Gennem Bahlum og Emtinghausen løber bækken Blankenwaters Wiesengraben.

Fra Torkilstrup løber åen nordpå og krydser Munkholmvej og Nordre Ryesvej hvor den får en mere nordvestlig retning.

En skade der senere hen viser sig at være alvorlig, at han ikke løber et eneste løb i hele 2007 udendørssæsonen.

Herefter vil dette hold tage bolden i besiddelse og forsøge at løbe bolden frem ad banen.

Gennem Aukrug løber vandløbene Bünzau og Höllenau.

Igen i Lausanne d. 1. juli 2003, blev Kenenisa målt til at have løbet et 200m segment den sidste omgang 24 sekunder, og et 100m segment 12 sekunder, og løb samlet set den sidste 400m-omgang 52.63 sekunder.

Tight Ends er nogle af de mest adrætte spillere banen, idet de både skal være stærke til at lave run blok og pass block, og samtidig være smidige og hurtige nok til at løbe ruter og effektivt gribe bolden.

Engelsk Cocker Spaniel-FT egner sig ikke udelukkende som selskabshund, ej heller for den aktive familie, der går og løber lange ture.

Tech løber i dag syd om bakken, men i antikken løb en del af floden nord om byen.

I Wien løb han distancen 1:59:40 med hjælp af en række dygtige løbere, der hjalp ham med at holde tempoet og skærme ham mod vinden.

Fra Svangstjønna løber Svangsbekken vestover til begyndelsen Gubbeltåga.

Blot kan der ikke løbe en 'magnetisk strøm' samme måde som der kan løbe en elektrisk strøm eller sagt en anden måde; der eksisterer ikke magnetiske monopoler.

Slavjanka udspringer i et moseområde omkring 9 km sydvest for byen Pavlovsk, og løber nordøstover mod Pavlovsk, hvor den passerer geennem parkerne som omgiver det store Pavlovsk-palads.

Festivalen er den næststørste i Europa, og billetsalget normalt løber fra 70.000 til 100.000 stykker.

Klubben vandt mange danske mesterskaber i stafet og løbe holdkonkurrencerne, derudover deltog man også flere gange i Europacupen i cross for klubhold.

Øst for bjergkæden løber Greys River og øst for denne igen ligger bjergkæden Wyoming Range.

Foreningen af radices lateralis og medialis i kontakt med arteria axillaris giver ophav til n. medianus, som løber forskudt lidt lateralt i forhold til arterien.

Floden udspringer i adskillige mindre søer i det centrale Maine hvor fire mindre floder løber sammen og danner Penobscot River.